Festyn z okazji 100-lecia Banku Spółdzielczego w Sokółce odbył się dziś w naszym mieście.

Wielu mieszkańców Sokółki wybrało się dziś pod kino Sokół na festyn zorganizowany przez Bank Spółdzielczy w Sokółce.

Okazją było 100-lecie utworzenia placówki w naszym mieście.

Obecni na uroczystości Magdalena Grasewicz, sekretarz Powiatu Sokólskiego i Krzysztof Krasiński, przewodniczący Rady Powiatu w imieniu starosty Piotra Rećko, złożyli gratulacje Zarządowi Banku i jego pracownikom, a wręczając okolicznościowy grawerton podziękowali za wieloletnią, owocną  współpracę.

Organizatorzy zadbali o atrakcje dla najmłodszych. Były dmuchańce, wata cukrowa, popcorn, malowanie twarzy oraz tatuaże brokatowe.

W południe w kinie odbył się pokaz filmu dokumentalnego poświęconego historii placówki, a pokaz kulinarny prowadził znany kucharz i smakosz Mikołaj Rey.

Na smakoszy czekała babka ziemniaczana, bigos i kebab a przed publicznością wystąpiły Cyrkplozja, Ad Rem i Golden Hit.

Krzysztof Promiński/ fot. Damian Szarkowski

Zostań naszym subskrybentem

Kontakt

Starostwo Powiatowe w Sokółce
ul. Marsz. J. Piłsudskiego 8,
16-100 Sokółkatel: +48 85 711 08 11
e-mail: starostwo@sokolka-powiat.pl

rachunek bankowy starostwa:
32 8093 0000 0013 9016 2000 0010

Godziny pracy urzędów

poniedziałek – piątek: 7:30 – 15:30

Klientów zgłaszających się w sprawach skarg i wniosków do Starostwa Powiatowego w Sokółce z siedzibą przy ul. Piłsudskiego 8, przyjmuje:

Starosta Sokólski, Wicestarosta oraz Sekretarz:
w poniedziałki w godz. 08.00-12.00 oraz w godz. 15.30 – 17.00*

Dyrektorzy Wydziałów Starostwa lub wyznaczeni przez nich pracownicy:
w dniach pracy urzędu w godz. 7.30-15.30 oraz w poniedziałki w godz. 15.30 – 17.00*

W przypadku, gdy wyznaczony dzień przypada na dzień ustawowo wolny od pracy, klienci są przyjmowani w następnym dniu roboczym.

Klienci przyjmowani są w sprawach skarg i wniosków po godzinach pracy Starostwa tj. w poniedziałki w godz. 15.30 – 17.00, po wcześniejszym telefonicznym umówieniu wizyty pod nr tel. 85 711 08 76.

Scroll to Top